2 Mayıs 2012 Çarşamba

Batılıların Gözüyle HAZRET-İ MUHAMMED (S.A.V)

Âyet-i Kerîme: "Allah kimi doğru yola iletmek isterse, onun kalbini İslâm'a açar; kimi de saptırmak isterse, göğe çıkıyormuş gibi kalbini iyice daraltır..." (En'am, 125)

Hadîs-i Şerif: "Sadaka vermekle mal eksilmez. Allah Teâlâ affeden kulunun değerini artırır. Allah rızâsı için alçak gönüllü olanı Allah yüceltir." (Müslim, Birr 69; Tirmizî, Birr 82)


Batılıların Gözüyle HAZRET-İ MUHAMMED (S.A.V) (Erkam Takvim Arkası)

                       

      

"Hz. Muhammed'i sevmeyenler, O'nu yeterince tanımayanlardır." (Gibson)

"Büyük İslâm Peygamberi, Yüce Yaratıcı'nın katına çıkıp O'nunla buluşmuştur. Ben Mîrâc'a bütün kalbimle inanıyorum." (Dostoyeski)

"Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler, İslâm Peygamberi için yapılamaz." (B. Smith)

"SENİN ASRINDA YAŞAYAMADIĞIMDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM EY MUHAMMED (S.A.V)!... Kur'ân, Allah'ın kitabıdır. İnsanlık, senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş, bir daha göremeyecektir. Ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim." (Prens Bismark)

"Hiç kimse Hz. Muhammed(s.a.v)'in kurallarından daha ileri bir adım atamaz. Biz Avrupa milletleri, medenî imkânlarımıza rağmen Hz. Muhammed(s.a.v)'in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız. Şüphe yok ki, bu yarışmada kimse O'nu geçemeyecektir." (Goethe)

Erkam Takvim Arkası











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder